این تحقیق در مورد همجنس گرایی با عنوان بررسی همجنس گرایی در مکاتب و ادیان غیر توحیدی می باشد.انسان از ابتدای خلقت با موضوعی به نام دین و مقدّسات روبه رو بوده است. به طوری که جامعه شناسان بر این باورند که دین یک نهاد اجتماعی بوده و انسان در پی اجتماعی شدن به امری مانند دین و داشتن امور دینی و برخی مقدسات رسیده است. نوع نگاه جامعه شناسان به مبحث دین، رویکردی علمی و با نگاهی تاریخی بوده است. که در تعریف دین، کاری به جنبه آسمانی آن ندارند و آن را ساخته ذهن بشر و تکامل یافته جادو می دانند که برای تامین نیازهای معیشتی بشر ساخته شده است. ولی نباید این را نادیده گرفت که تمامی ادیان سعی در نجات انسان و تکامل حقیقی او داشتند هر چند که بیشتر آنها نمی توانند این شعار را تحقق بخشند. 

 

 

 

درکنار ادیان توحیدی، برخی از ادیان دیگری نیز تعریف می شوند که تا حدودی مشروعیت این ادیان، وحیانی نبوده بلکه به مرور زمان و با توجه به باورها و فرهنگ مردم و در برخی مواقع بر اثر نشر افکار برخی افراد و اشخاص خاص در جامعه، به وجود آمده اند. که اکثر این ادیان دارای باورهای هستند که می خواهند انسان ها را از رذایل تعریف شده در نزد خود، دور کرده و آنها را به سعادت و نجات ابدی نائل کنند

 

 

 

لذا با توجه به آموزه های برخی ادیان بزرگ و مکاتب عقیدتی رایج در دنیا، می خواهیم بدانیم که نوع نگاه این ادیان و مکاتب در باب رفتارهای جنسی انسان مانند همجنس گرایی چیست؟ و در برخورد با این نوع رفتار جنسی با توجه به اصول اعتقادی خود چه احکامی و چه برخوردی را با این نوع رفتار جنسی خواهند داشت. حال از بین ادیان و مکاتب عقیدتی رایج در دنیا چند نمونه را انتخاب کرده و به بررسی دیدگاههای آنها در باب همجنس گرایی می پردازیم. که این ادیان عبارت اند از: هندوئیسم، جینیسم، بودیسم، هیجرائیسم، سیکیسم، کتوائیسم، زرتشت، بهائیت و همچنین به بررسی نظرات اندیشمندانی همچون اشو خواهیم پرداخت.

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

همجنس گرایی از نگاه مکاتب و ادیان    1

2.3.1. همجنس گرایی در هندوئیسم    2
2.3.2. همجنس گرایی از دیدگاه هیجرائیسم    4
2.3.3. همجنس گرایی از دیدگاه جینیسم    9
2.3.4. همجنس گرایی از دیدگاه بودیسم    11
2.3.5. همجنس گرایی از دیدگاه آئین سیک    15
2.3.6. همجنس گرایی از دیدگاه دین زردشت    16
2.3.6.1. جایگاه غریزه جنسی و ارضای صحیح آن در دین زردشت    18
2.3.6.2. همجنس گرایی و احکام آن در دین زردشت    21
2.3.7. همجنس گرایی از دیدگاه بابیت و بهائیت    26
2.3.8. همجنس گرایی از دیدگاه مکتب فکری اشو    36
منابع    42
منابع فارسی    42
کتاب    42
مقالات    47
منابع لاتین    48
کتاب    48
مقالات    50
وب سایت رسمی    51